Internet funkar via Boot camp, men inte via Parallels

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-02-23 16:37

Hola.

Jag har en MBA som jag först installerade Bootcamp på och Win7. Där lirar allt super.
Sedan så tänkte jag att det vore fint att även ha parallels så man kan kasta filer lite snabbt och använda småsaker som Win tyvärr fortfarande kräver.

Men nu är det så att Internet inte fungerar i parallels och Win 7 problemlösare hittar att det är kortet som inte har drivisar??

Det fungerar ju i BootCamp och det är den partitionen som parallels också använder...

//T

Det finns inställningar i Parallels där man anger hur den ska komma åt Macens nätverksinställningar, för du kör ju "genom Macen" när du kör Windows i Parallels.

Vad har du ställt in där?

Jag använder själv inte Parallels, så jag vet inte exakt hur inställningarna ser ut där. Jag använder VMware Fusion, och där finns ett par alternativ man kan välja mellan.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-02-23 17:11

Tack för snabbt svar.

Tyvärr har jag vart nere i den rutan och vevat runt.
Såhär ser det ut idag.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-02-23 17:11

OT.

SA**N vad smidigt ni gjort det med bild uppladdning!

  • Medlem
  • Södertälje
  • 2011-02-23 21:45

Jag har min inställd på default adapter (bridged network)
och det fungerar fint för mig.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-02-24 10:35

tyvärr så är problemet fortfarande kvar.

Det är lustigt att det fungerar i Boot och alla drivrutiner fungerar där men inte i parallels...

1
Bevaka tråden