Sju miljoner för McIntosh högtalarsystem till vardagsrummet

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Kolla in den här killens system: http://www.electronichouse.com/article/print/diyer_spends_1_million_on_audio/

Han är 51 år och har byggt upp ett system främst kring McIntosh - över hundra delar i systemet.
2008 låg investeringen på runt 1 miljon dollar eller sju miljoner kronor men han har nog hunnit handla mer sen dess.

Det sorgliga är att det inte ens ser bra ut och att han kör bakprojektions-TV (rättelse - det verkar vara något fett projektorsystem: Home Theater Screens, Video Screens, Screen Material, Commercial Video Screens, 2:35:1 Screens, Starglas, Movie Theater Screens, Home Theater Projector Screens )

Galet! Det låter säkert hur bra som helst men ett system för 200 000 SEK är säkert bra nog. Det är som med vin - en flaska för 150 spänn smakar riktigt mycket bättre än en för 35 men en flarra för 500 spänn smakar inte 350 kr bättre. Hänger du med?

  • Oregistrerad
  • 2011-01-10 14:14

Det finns många som spenderar bra mycket pengar på hemmabio i usa - håller med om att det inte ser så snyggt ut - det gör sällan amerikanska hemmabio-installationer, tyvärr, oavsett prisklass.

Den där killen verkar vara psykiskt sjuk i vilket fall som helst om man kollar hans lista - han tror man behöver ett försteg + förstärkare för varje högtalarelement - kör han 3-vägs högtalare för ett 5.1 system så blir det ju 15 försteg + förstärkare = 30 burkar....

Dom riktigt trevliga DLP projektorerna med 3 paneler, full HD kostar runt en halv miljon styck, så lägga ett par miljoner på en hemmabio är inte alls omöjligt, om man nu känner för det.

1
Bevaka tråden