• Medlem
  • Ulricehamn
  • 2010-11-19 08:07

Vi är några stycken som har dragit igång en intresseförening för utvecklare i Borås området. eftersom vi tyckte det blev lite jobbigt att bila iväg till Göteborg varje gång vi ville gå på seminarier eller delta i diskussionskvällar.
Vi är helt ideella och har inget företag bakom oss, dock får företag gärna vara med och sponsra med frallor och lokaler (och samtidigt göra lite reklam för sig själva) när vi har något event.
Event för den delen, kan vara allt ifrån seminarier till diskussionskväll till hands-on labbar och after work med pubmackor.

Nu har vi haft vår första tillställning, en evangelist ifrån Microsoft kom och pratade om Azure, och det var riktigt lyckat. Dock är vi väldigt noga med att inte bli en microsoft-shop och jag vet att det finns intresse hos flera att få veta mer om mac/iphone utveckling så med det här inlägget vill jag annonsera både efter fler medlemmar och möjliga fördragshållare. Det finns som sagt inga regler för hur ett event skall genomföras, seminarie är ett sätt, 15 entusiaster med varsin macbook som lär sig "Hello iphone" och dricker Jolt är ett annat.

Läs gärna mer på BISY | Nätverket för utvecklare i Borås och gå med i vår LinkedIn grupp.