Batterilivslängd MacBook Pro 15"

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hur läng livslängd för batteriet: 1 år 2 år 3 år?

Detta meddelande under batteriikonen:

"Kontrollera batteriet: Batteriet fungerar inte normalt trots att du kanske inte märker det och trots att det kan fortfarande laddas upp som det brukar. Låt ett auktoriserat Apple-serviceställe (AASP) kontrollera datorn. Du kan fortsätta att använda datorn innan du fått den kontrollerad, utan att den tar skada."

Batteriet är fullt. Medan den är på nätadaptern.

När jag tar av den har batteriet 3.13 kvar. Och det minskar snabbt.

Datorn är trådlöst uppkopplad.

Kontaktade Digital Inna i Västermalmsgallerian i Stockholm. De menade att man fick vara glad om batteriet höll i ett år.

Flyttade tråden till korrekt underforum. Var vänliga tänk på var ni placerar trådarna. Denna tråd hade inget att göra i Feedback.

/Mod

Det
Är ett batteri, förbrukningsvara. Oftast varar väl batterier längre än ett år, men det beror ju på hur man använder det. Är det äldre än ett år går det inte på garanti.

MacBook Pro-batteri - the sequel

Ursprungligen av AgnetaWirberg:

...Detta meddelande under batteriikonen:

"Kontrollera batteriet: Batteriet fungerar inte normalt trots att du kanske inte märker det och trots att det kan fortfarande laddas upp som det brukar. Låt ett auktoriserat Apple-serviceställe (AASP) kontrollera datorn. Du kan fortsätta att använda datorn innan du fått den kontrollerad, utan att den tar skada."...

Nu har "kontrollera batteriet"-meddelandet försvunnit.

Det är olika från batteri till batteri i mac datorer. I familjen har t.ex. den första intel MBP 17" bara behövt byta batteri en gång på över 5 år, har fortfarande över 3 timmars batteritid.
En svart MB 13" runt 2 timmar efter 3-4 år.
En nu kasserad 15" var 4 år gammal och hade 2 timmars batteritid för 1 år sedan.

2 Nya MBP 17" vår och höst ungefär likvärdigt batteri från 4-6 timmar beroende på vad de används till.
1 ny MBP 15" har över 6 timmar i flesta fall...

Som du ser är det skillnad mellan olika datorer. Vi i familjen kanske haft tur då batterierna hållt till runt 3-4 år BRA.

That's my story battery story

1
Bevaka tråden