Cocoaheads Göteborg - är du intresserad?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Vi är ett par stycken som försöker dra igång en Cocoaheads-grupp i Göteborg. CocoaHeads är en internationell sammanslutning av loger, som samlas varje månad i olika städer världen runt för att prata om utveckling med Cocoa för Mac OS X, och Cocoa Touch för iPhone OS, och eller sina egna projekt. CocoaHeads drivs ideellt med enda syfte att låta Cocoa-utvecklare träffas och utbyta erfarenheter. Se CocoaHeads: International Cocoa Club för mer information.

Vi siktar på att ha en första träff redan torsdag 14:e oktober, 19:00. Antingen tar vi det som ett första "riktigt" möte, eller som introduktion och planering av kommande möten. Oavsett vilket är planen att alla som vill efteråt fortsätter ut för mat och vidare diskussioner. Platsen är inte spikad än utan beror lite på hur många som är intresserade, men centralt i Göteborg lär det i vilket fall bli.

Om du är intresserad, hör av dig direkt till mig eller skicka ett mail till gothenburg@cocoaheads.org!

Lite sena bud här, men mötet på torsdag kommer att hållas "hemma hos" Aggressive development, på Södra larmgatan 6. Ingången ligger på Grönsakstorget, alldeles intill 7 Eleven.

Agendan är fortfarande lika flexibel som innan, vi kör/diskuterar/planerar lite på känn och går sedan ut och får i oss en bit mat. Tiden ligger fast, 19:00.

Hoppas att så många som möjligt dyker upp!

För övrigt har Cocoaheads Göteborg just skaffat sig ett diskussionsforum på Google groups:
Cocoaheads Göteborg | Google Groups

Mötesinformation, komplett med Ical-prenumeration, finns även på Cocoaheads webb:
http://cocoaheads.org/se/Göteborg/index.html

1
Bevaka tråden