8-12 november är det dags igen för Øredev i Malmö!

Øredev är en utvecklarkonferens, kanske den bästa i norra Europa, som sätter utvecklaren i fokus och handlar om att dela kunskap. Det här årets tema är "Getting Real" och syftar till att ge möjlighet att hitta de rätta verktygen och de bästa metoderna. Realisera dina idéer!

Varje dag på Øredev börjar med en keynote av en känd och inspirerande talarare. I år är det Jeff Norris från NASA, John Seddon (mannen bakom System Thinking) och Nolan Bushell (grundare av Atari).

För oss Cocoa-intresserade blir det massor av godis. T.ex. kommer Evan Doll, som höll den populära kursen i iPhone-programmering på iTunes U (sedd av miljoner!) och lär oss mer om iPad-utveckling och tips och tricks med UIKit och XCode. Dessutom blir det sessioner om bl. a. Core Animation, Cocos2D och tips på hur man blir framgångsrik i AppStore.

Kolla hela schemat på Oredev.org/2010

Om du är intresserad av att registrera dig, kan jag ordna 15% rabatt. Skicka ett privat meddelande till mig här på 99Mac.

Även om du inte har möjlighet att vara med kan alla se gratis video från sessionerna. Se t.ex. förra årets Øredev här: Videos 2009 - Oredev.org

Ciryon