Applestore är dyra med Logitech® Z-680

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Det skiljer sig nästan 1800Kr mellan Apple Store och Datorbutiken på ett högtalarsystem av modell: Logitech® Z-680. (ej med digital kabel ) Gäller även Applestore!

Hur Fan kan det bara vara så illa med Applestors prissättning!

Okej att det skulle 200 - 500 Kr eller så men inte nästan 2000 kr.

Ja, de har verkligen tagit ut marginaler på produkten. Kolla på Pricerunner för bättre priser.

Köpte själv en sån uppsättning av högtalare, men inte hos Apple efter en snabb priskontroll. Det känns knappast motiverande att slänga ut ca 1500-2000 kr mer i onödan.

Men köp inte från Apple Store då. Att Apple Store har höga priser på all kringutrustning som inte är deras egentillverkade är allmänt känt. Minneskretsar, digitalkameror, bluetoothadaptrar, skrivare och förstås även datorhögtalare är väldigt högt prissatta och går att finna billigare på andra ställen. Det är varken någon hemlighet eller nyhet, Apple har till och med kommenterat det i Apple Svarar-forumet. Det är lite som att bli upprörd över att NK har höga priser... Just Z-680 är mer än vanligt dyra, det håller jag med om, men högtalarna är väldigt populära och då brukar priset pressas bra på de billigaste nätbutikerna. Men även vanliga minnen kan vara väldigt mycket dyrare på Apple Store än hos andra ÅF.

  • Medlem
  • Malmö
  • 2003-08-17 16:58

Jo, men frågan är varför? Vad är poängen? Hur försvarar Apple Store sin vettlösa prissättning?

Citat:

Skrevs ursprungligen av PJW
Jo, men frågan är varför? Vad är poängen? Hur försvarar Apple Store sin vettlösa prissättning?

Varför är minnen dyra på Apple Store?

  • Medlem
  • Malmö
  • 2003-08-17 20:18
Citat:

Skrevs ursprungligen av Adrian B
Varför är minnen dyra på Apple Store?

Ok, detta betyder givetvis att Apple Store måste ta 1800 spänn mer för Logitech® Z-680? Om man är rädd för att förlora sina återförsäljare (som ju var ett argument i tråden ovan) så kunde ju Apple Store packa ihop och lägga av med försäljning överhuvudtaget. Öh.

  • Oregistrerad
  • 2003-08-17 22:41

Inte helt väsentligt i sammanhanget, men jag kan inget annat än att rekommendera högtalar- och förstärkarsystemet. Det är kanon i sin klass.

MF

1
Bevaka tråden