Uppdatera Mac OS X??

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har köpt Apples senaste tangentbord till min Globe där jag för närvarande har Mac OS X 10.1.2 men det här nya tangentbordet behöver Mac OS X 10.2.5 eller senare version.

Har införskaffat denna uppgradering men jag lyckas inte installera den. Allt går bra tills den ber mig starta om datorn för att påbörja installationen. Men sedan när datorn skall startas upp med den nya versionen så blir det inte så. Är det någon som vet var felet kan ligga? Behöver jag ytterligare någon uppgradering av mitt gamla Mac OS X 10.1.2? Är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig?

Kan även tillägga att tangentbordet fungerar till mitt gamla Mac OS men tangenterna som reglerar volym samt öppna CD:n fungerar ej. Vill helst slippa gå genom iTunes varje gång för att öppna CD:n.

Menar du att datorn inte startar upp från cdn så du kan börja installera eller?

Om du sätter i skivan med 10.2 och håller in C på tgb när du startar om - händer inget då heller?

Är det en original skiva du försöker installera ifrån eller är den kopierad i Toast? Då kan det bli problem.

Mac OS X 10.2 Jaguar (Jaguarmönstrat X på systemskiva) är en helt ny systemversion och går inte att uppgradera från gamla Mac OS X 10.1 (Ljusblått X på skivan) med hjälp av en enkel uppdateringsfil du laddar ner från nätet. Det krävs alltså en systemskiva för Mac OS X 10.2 för att du skall klara av att sedan installera till senaste versionen av Mac OS X 10.2.6.

/Bengt

1
Bevaka tråden