Kan inte nå enstaka sidor? Hittar ingen hjälp.

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hejsan,
Sitter på följande:

Macbook
2.4 GHz Intel Core Duo
4 GB 1067 MHz DDR3
Mac OS X Version 10.5.8

Har ett galet jobbigt problem som ENBART dyker upp när jag använder mig av mig TRÅDLÖSA BREDBAND från TELENOR. Jag kan helt enkelt INTE nå vissa sidor som tex. Betfair.com: online spel, spela på sport, hästkapplöpning, fotboll | spela på Poker, Casino & Games eller hitta.se

Firefox bara står och snurrar och händer ingenting. Alla andra sidor fungerar felfritt och går hur snabbt som helst. När jag kör via Airporten hemma i lägenheten fungerar det perfekt och problemet är borta, men när jag kopplar upp via mitt Telenor Mobila Bredband fungerar det inte att nå vissa sidor på Internet.

Har provat flera webläsare fungerar ej. Har provat det mobila bredbandet i en annan Macbook och det fungerade utan problem, så det är alltså INTE Telenor eller modemet som är problemet, utan enbart min dator och enbart när jag använder de mobila bredbandet för att surfa.

Har försökt hitta information här på sidan utan resultat och blir snart galen, då Telenor skyller på Apple och Apple skyller på Telenor och vill helst inte lämna bort den i flera veckor på service heller.

ALLA TIPS OCH LÖSNINGAR TAS GLADLIGEN EMOT. Snälla behöver hjälp, blir galen!!

Kolla vad du har för DNS:er inställda, och prova med tex googles.

Google DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4

1
Bevaka tråden