Apple kräver stopp för Tablet-tävling

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Gawker Media, som bland annat äger prylsajten Gizmodo och skvallersajten ValleyVag har varit väldigt sugna på att få fram information om den Tablet-dator som Apple sägs lansera inom kort.

De var så sugna på Tablet-datorn så de utlyste en belöning på 100.000 dollar till den som kunde ge information eller bilder om denna påstådda Tablet-dator.

Apples advokater, som ändå stod och slipade knivarna för fullt, högg givetvis per omgående på detta och försöker nu stoppa hela spektaklet.

Läs mer här.

Allt är ett spel :-D. Både Gizmodo och Apple skrattar och trivs. Apples hotbrev höjer temperaturen ännu ett snäpp. Apple behöver snart ingen reklambudget alls :-D.

asså shit. det är som upplagt för ett stort misslyckande här.
eller för en uppskjutning av lanseringen för att höja förväntningarna ett steg till. och att nu i januari säga: nej vi vill inte visa upp tabletten nu, den kommer i sommar.

men misslyckandet kan uppstå (även om det faktiskt inte rent tekniskt är ett misslyckande) när alla rykten och förväntningar stort överstiger den färdiga produkten.

  • Avstängd
  • Göteborg
  • 2010-01-15 16:45

Altså är ni efter eller?
Det här är ju Steves verk. Tänk er själva att hålla en keynote och presentera en produkt som folk redan sett på nätet. Det hade ju varit KATASTROFALT! Det är ju ändå GUD vi pratar om. Den ofelaktige STEVE!

  • Medlem
  • Eskilstuna
  • 2010-01-16 19:33

Om man läser vad de (advokaten) skrev låter det som att produkten kommer lanseras. Ganska kul skrivet i så fall.

1
Bevaka tråden