Uppdatera till 10.6

Tråden skapades och har fått 8 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Norrköping
  • 2009-12-26 21:55

Hej!
Jag ska uppdatera min dator till Snow leopard, jag hade tänkt att köra timemachine en gång innan för att spara.

Men vad sparas?
Kommer program som photoshop och liknande försvinna? Kommer bilder och andra inställningar tex. lösenord sparas?

  • Medlem
  • 2009-12-26 22:20

Alla program som är installerade i OS X sparas. Kör på bara.

  • Medlem
  • Norrköping
  • 2009-12-26 22:30

Så man kanske inte ens behöver lägga tillbaka det om sparas i timemachine efter uppgraderingen!!

Tack för det snabba svaret Dalle!

Allt finns kvar precis som innan uppdateringen. Jag blev imponerad av den installationen faktiskt! Microsoft borde lära sig av sina övermänn.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-12-26 22:38

Om inget går snett så kommer allt finnas kvar till precis som innan. Så funkade det iaf för mig med tiger och leopard. Inte installerat snow än dock.

Men självklart ska du ta en full backup innan för säkerhetsskull!

Kolla så du inte tidigare markerat några undantag bara i TM inställningar....

Gör det innan du "kör igång"

  • Medlem
  • Norrköping
  • 2009-12-27 08:57

Kanon gott folk!! Ska köra igång snart då!!

Tusen tack!!

Värt att notera.. En TM gjord i 10.6 funkar inte bakåttill 10.5
kan va bra å veta om du använder samma tm till flera burkar (som jag)
...

  • Medlem
  • Norrköping
  • 2009-12-27 12:16

men en TM i 10.5 fungerar i 10.6 utan problem väl?

1
Bevaka tråden