Hej. Hoppas verkligen nån kan hjälpa mig med det här!

För några veckor sen började min dator krångla med inspelningar. Jag märkte det i Logic först. Jag försökte spela in sång genom en stormembransmic (AKG perception 200) --> fantommatningsbox --> externt ljudkort (e-mu 0202 usb) --> macbook pro. Men signalen är sjukt svag. Och drar man upp gainen på ljudkortet distar det bara. Man ser knappt att det har kommit in nåt ljud på sjävla regionerna (heter dom så). man måste zooma in massa för att se att det har kommit in ljud. Samma sak när jag linar in elgitarr. Så det är ju inte micen som knasar.

Jag har jämfört med en kompis logicinställningar och ljudinställningar och kollat så att allt matchat och det har det. Så det är svårt att säga vad problemet är.

När jag öppnar ljudinställningarna i macen ser man att inbyggda micen inte tar upp nåt ljud alls typ. kanske bara om man skriker. Så nåt är ju knas med inspelning överlag i min mac.

Mac support sa att jag skulle prova ladda ner nyare drivrutiner till mitt externa ljudkort men det löste inte problemet. Så jag tänkte väl ringa tillbaka dit men jag tänkte kolla här först om nån känner igen problemet eller har nån lösning. Vore verkligen uppskattat!

Kan tillägga att jag har applecare så det kanske är smartast att utnytttja den egentligen och lämna in den?

tack