Är det något fel på min Macbook Pro?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej jag undrar ifall det är något fel på min MBP som är inhandlad i augusti 2009.

Jag använder transmission och laddar främst ner tvserier och ibland någon film. Ifall jag laddar ner något, det kvittar vilken hastighet så hackar det till ifall jag kollar på någon video ifrån hårddisken.

I början så kände jag att jag fick väl anpassa mig, men när jag tänker efter på att jag betalade 17 000 för en dator ska jag inte behöva anpassa mig. Vad är det för fel egentligen? Jag övertygade min kompis att också inhandla en MBP (samma version fast 13") och frågade ifall han haft några sådana problem och det har hade han inte!

Det är inte bara detta som krånglar men det enda jag kommer på jag upplevt senaste tiden och hinner inte tänka allt för mycket just nu för jag måste iväg.

Tacksam för svar, helst vill jag ju inte skicka iväg min dator speciellt inte om det inte är något fel som jag själv kanske kan rätta till.

Senast redigerat 2009-11-19 15:22

Det låter som att hårddisken har fullt upp helt enkelt - den hinner inte med att både spela upp film och "tanka" via Transmission. Det blir samma effekt om du kopierar filer samtidigt som du tittar på film gissar jag? Och problemen försvinner om du inte kör Transmission i bakgrunden?

Kan tillägga att jag hade samma problem tidigare med en Mac mini G4 men när jag bytte till en Mac Pro med RAID-diskar så försvann det.

För mig hjälper det att i Settings>Peers minska antal anslutningar, både globalt och per torrent. Har själv 60/15 inställt för tillfället.

Tack för svaren, det lustiga är att jag testade idag utan att det var några problem utan att jag ändrat något. Så lustigt.

Vad menas med att köra i bakgrunden?
Hursomhelst är det svårt att testa nu och se ifall det blir bättre av att göra såhär, men jag får återkomma när det krånglar igen och jag testat lite antar jag.

1
Bevaka tråden