Rebel EFI - laglig installation av SnowLeopard på PC?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Psystar fortsätter att gäcka Apple med sina produkter. Tidigare enbart stationära "PC´s" med förinstallerat OSX på men nu även en mjukvara , Rebel EFI ( ca 7mb ) som fungerar som så att man laddar ner en iso fil som man bränner på Cd och använder som boot skiva därefter sätter man in Snow Leopard DVD.n och installerar som vanligt, vid omstart bootar man åter upp med Rebel EFI CD´n och slutligen installeras en bootloader som då gör att man inte behöver boota med Rebel EFI cd´n fortsättningsvis.

Detta är ju inte något nytt men det nya är att kundens hårdvara kontrolleras och uppdateras vid behov med nya drivrutiner via Psystar och att man kan uppdatera via Apple software update vilket tidigare varit vanskligt med "hackintoshar".

Vidare verkar det som om svensk lag emotsäger Apple´s egna stadgar att man enligt svensk lag har rätt att installera valfritt OS på sin dator.

Eventuellt är denna tråd inte tillåten här men det vore spännande att höra om någon testat. Rebel EFI är gratis nedladdningsbar med begränsade funktioner men upplåses sedan för USD 49.

Ursprungligen av Firechild:

...Eventuellt är denna tråd inte tillåten här...

Helt rätt. Hackintosh/OSx86-diskussioner är inte tillåtna.

/Mod

1
Bevaka tråden