Ändra bluetooth inställning som inte är tillgänglig.

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Göteborg
  • 2009-10-19 20:30

Problem: När jag sätter datorn i vila så startar den omedelbart upp igen, detta har hänt förut till och från men nu vill den inte ens sova 2 sekunder innan den startar igen.

I system.log:

configd[14]: Wake: Success - AC 95 - USB4 USB7

tolkar detta som att den är någon usb enhet som väcker datorn. Någon som vet hur jag tar reda på vad USB4 eller USB7 är? Många gånger står det enbart USB7.

Har en icke fungerande BT enhet sen ett par år tillbaka, vissa perioder har den varit borta helt för att sen fungera igen ett tag. Nu har den inte fungerat på flera månader. Om jag kör Win XP via bootcamp har jag ständigt ett felmeddelande som kommer och går om att en usb enhet inte fungera korrekt. Det triggas av/på konstant för det mesta i XP.

Min misstanke nu är då att BT enheten glappar och väcker datorn när den vill vila. Det finns en inställning som heter något i stil med "Allow Bluetooth devices to wake this computer" som är på default. Min idé var att testa stänga av den inställningen och se om det löser problemet. Problemet är dock att, eftersom BT enhet inte fungerar, så finns inte längre inställningarna för BT. Hur kan jag ändå ändra dessa inställningar? via terminalen? Eller kan jag tvinga fram BT inställningarna även fast ingen BT enhet finns?

Har en MB C2D 2.0 GHz köpt nov 06. 2 GB RAM

Senast redigerat 2009-10-19 20:50
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-10-20 15:57

Antagligen har din BT gått sönder, rätt vanligt på den modellen tyvärr. Du kan testa att göra en nollställning av SMC-minnet.

1
Bevaka tråden