Logitech® MX™700 Mus + MDD-burk

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-07-31 15:20

Min dator (2x1,25 GHz MDD, Mac OS 10.2.6) känner inte av min trådlösa mus - trots nedladdade drivisar. Någon som har haft liknande problem?

Är det inte batteri i den där musen?

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-07-31 15:51

Jo, men det har man ju laddaren/bordsstället till...:rolleyes:

  • Medlem
  • Piteå
  • 2003-07-31 15:57

Du ska inte ens behöva drivrutiner till den musen för att den ska funka.

Har du tetsat i en annan dator för att se om de inte är musen som e paj?

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2003-07-31 16:17

den ska inte behöva drivare, men om du inte redan viste det så måste du "para ihop" sändaren (stället du ställer musen i) och musen

Detta gör du genom att först trycka på nån form av knapp på stället (står kanske connect brevid den, sen trycker du på en liknande knapp på undersidan av musen (ofta väldigt liten knapp så du kan behöva en penna eller nått för att trycka på den

senså ska det funka

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2003-07-31 16:55
Citat:

Skrevs ursprungligen av Buckner
den ska inte behöva drivare, men om du inte redan viste det så måste du "para ihop" sändaren (stället du ställer musen i) och musen

Iskallt! Nu funkar den! hade inte en tanke på detta - den fungerade fram till 10.2.4 typ, sedan i samband med uppdatering så slutade det funka.

Supermegatechnoravetack!:D

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2003-08-01 10:15
Citat:

Skrevs ursprungligen av sputnik
Iskallt! Nu funkar den! hade inte en tanke på detta - den fungerade fram till 10.2.4 typ, sedan i samband med uppdatering så slutade det funka.

Supermegatechnoravetack!:D

np:D

1
Bevaka tråden