Aktionssite på internet?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tjena,
Min bror har en fråga här: Han undrar hur svår programmering och utveckling det är av en sida likt KVD Bilauktioner. Bilauktion varje vecka. Konkurs auktion. Köp bil via nätauktion.

Han vill dra igång en typ av aktionssite och vill ha likt att man lägger in objektet via ett formulär, sen när det är inlagt listas det på första sidan. Precis som på KVD.

Är detta avancerat att göra?

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-09-06 17:27

Inte särskilt avancerat att göra för en rutinerad webbutvecklare, men om han/ni inte kan göra det själva får ni räkna med att det kommer ta många timmar att göra det bra = många kronor för er att lägga ut.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-09-06 20:32

Det måste finnas något gratis till Joomla eller drupal???

Vi har en liknande tråd, gällande annonser här:
http://www.99.se/ovrig-programvara/251619-program-foer-annonssajt.html

I den rekommenderar jag Joomla + extensions. Till Joomla finns det massor med extensions på adressen: http://extension.joomla.org/ Kategorin Auctions hittar du här: Auction - Joomla! Extensions Directory (Däri finns recensioner, länkar till demos/downloads, prisinfo mm).

Detta betyder att det kan kosta så lite som 5.000-10.000:- att lägga upp en sådan site, färdig-designad och snygg med den funktionaliteten.

Vill du lära dig Joomla finns det många som har kurser i det, däribland jag. Man kan öven köpa en bok för ca 300:- och göra det själv. Så svårt är det inte att lära sig nämligen.

Vill du testa massa olika CMS så finns det möjlighet att göra det på denna adress: OpenSourceCMS - Try Open Source Demos

1
Bevaka tråden