Apple Store = Skrääääp

Tråden skapades och har fått 9 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Kan någon svara på varför man ska handla på applestore förutsatt att man inte pallar röra på sig.

I en butik så får man väl lite hjälp i alla fall samt kan känna och ta på produkterna.

Tänkte att jag skulle få lite kundkontakt och emailade applestore för en månad sen ang de ny PowerBooksen 12" och hur det skulle se ut på en TV när man kopplande in den. Inget svar på ett par dagar. Jag skickade sen samma email 5 gånger för att se om någon vaknade brevid harschpipan. Men icke då. Då lyfter jag luren och ringer. Får tala med en trevlig kille på telefon som säger att han precis sitter med mitt email och ska svara på det, men vi snackar lite på telefon och han berättar om grafikkortet. Det skulle finnas någon widescreen upplösning specifikt för att kolla på widescreen tv. Han är hjälpsam och säger att han ska skicka mer info och han har lite pdf er på grafikkortet som skulle mailas över på stubben. Man vill ju veta vad man ska köpa (speciellt när det gäller 20 papp).

Sen verkar rökheroinet susa till, för något mail har jag aldrig fått med pdf er och mer info.

Använder nog en vanlig affär tror jag.. ge mig en annan bra anledning.

Varför tar du dig inte till närmsta affär, klämmer på macarna och frågar personalen (förutsatt att vi snackar om autktoriserad personal, inte Siba eller OnOff)? Sen när man grunnat klart och skakat ur alla pengar ur plånboken kan man lugnt och stilla beställa varifrån man vill.

Apple Store fungerar bra om man vet vad man vill ha. Leveranserna är snabba (förutsatt att produkten finns för leverans förstås). Vill du känna på datorn innan: besök en återförsäljare istället. Vill du ha svar på frågor: fråga här förstås!

  • Oregistrerad
  • 2003-03-19 16:23

Det här måste vara en av det absolut mest korkade duskussionerna jag stött på. Applestore är väl inte annorlunda än någon annan internet-shop? Jag vet inte många sådana där man kan testa produkterna via internet.

  • Medlem
  • 2003-03-20 01:28

Jag har handlat hos Apple Store (Mecenat) flera gånger. Aldrig några problem. Vid ett tillfälle mailade jag till de, varpå de svarade inom en timme!!!
Mina grejer har som snabbast kommit dagen efter beställningen och för övrigt har jag även köpt "Powerbooksen 12" hos Apple Store vilken de har levererat inom 10 dagar (2 veckors leverans i vanliga fall).
Vad mer kan man begära av Apple Store?

Kul att den kämpande brodern lagt sig vinn om att sprida goda vibrationer. Om brorsans inlägg inte är skämt, så luktar det i alla fall illa.

Jag har handlat genom Apple Store flera gånger och alltid fått alert service, både genom mejl och telefon. Som student med Mecenatkort kan man ju dessutom handla vissa programvaror för halva priset och dessutom datorer med ganska rejäla rabatter. En anledning så god som någon!

  • Medlem
  • Uppsala
  • 2003-03-22 16:41

Det är synd om återförsäljaren som ställer upp med demodatorer och butiklokal, kunder får känna på och ställa flera frågor. Och så går de och köper av AppleStore, därför det väldigt är det mycket diskutioner om AppleStore vara eller icke vara.

Jag har inte heller haft några problem då jag handlat via Apple Store. Dock är ju inget perfekt, så att missöden som dessa sker är ju oundvikligt.

  • Avstängd
  • 2003-03-24 19:02

jag åkte till Shlm , Malmö. Å klämde men det slutade med Applestore. Bekvämt när man bor på Lannet.
Plus kunde köpa på avbet. till någorlunda ränta. Apple/Ikano

Plus fick med DVD Brittanica och en Lexmark Z45. Lexmarken gav jag bort ( till krögaren i byn.) Eftersom jag kör Epson. Det är ju bra att ligga på plus om man blir hungrig en kväll.

1
Bevaka tråden