SimonAndersson Ny Medlem

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hejsan på er alla.
Har nu tagit klivet och bestämt mig för att gå över till Mac. Den är just nu på väg och jag kan knappt vänta.
Därför bestämde jag mig för att gå med på detta forum för att dela glädjen och sorgen över alla möjligheter och problem som kommer med ett nytt OS.

Jag har tidigare haft en Lenovo S10 med OS X installerat men tyckte skärmen var lite liten, den kändes inte Apple och det var problem med uppdateringarna. Då tänkte jag att nä, men en dator med Mac det är inte allt, så installerad Windows 7.
Nu är den datorn såld och Macbooken på väg.

Vem jag är i övrigt får ni väl förhoppningsvis reda på vad tiden lider, men kan väl berätta lite småsaker om mig själv. Är en van teknikanvändare och är den som alla frågar om hjälp så ser även detta som en rolig grej att lära mig ett nytt OS och komma över till den ljusa sidan som ni säger.
Jag älskar även att kolla på ishockey och HV71 har en speciell plats i mitt hjärta, så det första jag kommer köpa till min Mac är ett säsongskort på C+ så jag har elitserien med mig överallt.

Jag funderar även på vad jag ska göra med mitt liv och går i tankar över vad jag ska välja att studera, just nu lutar det åt industridesign men det har en förmåga att vara annorlunda varje vecka.

Så detta var jag, hoppas att höra ifrån er därute !

  • Medlem
  • Ljusdal
  • 2009-09-03 14:27

Välkommen!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-09-03 21:08

Välkommen!

1
Bevaka tråden