Överföring mellan MB och extern HD via Airport

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej!

Jag har ett rätt så drygt problem; jag använder en extern hårddisk (Iomega 500GB) som är fylld med film. Den är kopplad till min Airport Extreme via usb, så att man inte behöver släpa med sig hårddisken överallt hemma i lägenheten.

Det har inte varit några som helst problem. Fram tills nu.

Idag när jag skulle lägga över en fil från HD:n till MB:n (2.1GHz) så gick det OTROLIGT långsamt. 8 GB skulle ta 8 timmar.
När jag senare provade att kolla på en film från HD:n (som inte har varit några problem alls förut) hackar det något enormt.

Har provat att starta om dator, hårddisk och router utan hjälp. Har även provat att koppla HD:n direkt till MB:n, via usb, och då gick det precis så fort som det brukar gå.

Någon som har något förslag?

Tack på förhand!

Har du möjligen uppdaterat till 10.5.8? Det lär ska kunna ställa till det för airport på en del datorer. Se Apple releases AirPort Client Update for MacBook and MacBook Pro - MacFixIt för mer info. Kan det vara orsaken?

Tackar!

Det var precis det som var felet, efter att ha laddat hem uppdateringen (AirPort Client Update for MacBook and MacBook Pro) funkar det numera återigen prickfritt.

1
Bevaka tråden