MacBook Pro 13" och Belkin N1 = no no

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2009-07-27 13:38

Min nyinköpta MacBook Pro vill sig inte alls med min Belkin N1 Router.
Jag har nollställt routern och då gick det snabbt, tills jag stängde av datorn och satte igång den igen.
Ja, problemet är att internet är som sirap, men kör jag bredbandskollen.se så visar den över 20mbit både upp och ner.
Jag har testat i både Safari och senaste Firefox, båda lika sega.

Ställt in routern så den skickar ut på kanal 6 istället för "auto" men ingen skillnad där heller.

Var ligger problemet?

Min gamla svarta MacBook lider dock inte av detta problemet, det som är problemet

Mvh.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-07-27 14:22

Är DNS-inställningarna riktiga? MTU felaktigt?

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2009-07-27 20:10
Ursprungligen av jonasn:

Är DNS-inställningarna riktiga? MTU felaktigt?

I routern? Jag har grundinställningarna i routern och grundinställningarna i macen och som sagt fungerar nätverket bra på min iPhone, på min svarta MacBook, på min Sony Vaio laptop och även till min stationära PC men på nya macbooken så går det som sirap, men ändå får jag upp bra hastighet på bredbandskollen.se.

Ska prova med en Apple router om någon timme och fungerar det bra så blir det byte av router...

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2009-07-28 03:02

Uhm, nätet fungerar superbt med min gamla apple airport extreme (den äggformade) som jag fick låna hem av den nya ägaren av den Tror minsann jag köper tillbaka den

1
Bevaka tråden