CocoaHeads Øresund öppnar dörrarna

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Vi är några eldsjälar som har startat CocoaHeads Øresund.

Kort intro till CocoaHeads; den är en internationell sammanslutning av loger, som samlas varje månad i olika städer världen runt för att prata om utveckling med Cocoa för Mac OS X, och Cocoa Touch för iPhone OS, och eller sina egna projekt. CocoaHeads drivs ideellt med enda syfte att låta Cocoa-utvecklare träffas och utbyta erfarenheter.
Webbsida: CocoaHeads: International Cocoa Club

Kort intro till CocoaHeads Øresund; det är en sammanslagning av CocoaHeads Copenhagen och CocoaHeads Malmö, vi träffas varannan månad i Köpenhamn, respektive Malmö. Vi kommer att bjuda in lokala utvecklare som presenterar sina projekt och erfarenheter, varefter vi kallpratar allt som rör Cocoa och Cocoa Touch över en bit mat och öl.
Första mötet är den 11:e augusti i Malmö i Cocoways lokaler, som också sponsrar dricka och tilltugg till mötet. Nästkommande möte är den 8:e september i Köpenhamn i Jayway Danmarks lokaler.
Webbsida: CocoaHeads Øresund | Google Groups

Alla Mac OS X- och iPhone OS-utvecklare i Öresundstrakten är välkomna att ansluta sig till Googlegruppen, och att komma till våra möten. Föranmälda medlemmar har alltid förtur till möten om de blir fulla. Nästkommande mötes tid och plats kan ni lätt hålla koll på genom att prenumera på får iCal-kalender:
URL: webcal://www.cocoaheads.org//se/Malmö/events.ics

*bump*

Första mötet är på tisdag 11:e augusti!

CocoaHeads Malmö drar igång igen efter en tids stiltje. Alla som utvecklar för Cocoa, oavsett om det är iOS eller OS X (eller något annat?), är varmt välkomna att lyssna på föredrag, visa upp sina appar, utbyta tips och umgås.

Vi hoppas att alla i och runt Malmö som sysslar med Cocoa ska ta tillfället i akt att lära känna varandra bättre och stärka Cocoagemenskapen i regionen!

Läs mer om arrangemanget och anmäl dig på CocoaHeads Malmö Reboot - CocoaHeads Malmö (Malmö) - Meetup

1
Bevaka tråden