requesta låt till itunes dj via frontrow?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

som ni kanske vet så kan man ju önska låtar till itunes dj listan om man har en iphone eller itouch. för oss som inte har pengarna att lägga på en itouch eller iphone men ändå vill önska låtar så hade det ju varit finurligt om man kunde önska en låt via frontrow istället.

tanken skulle väl vara att man på en fest kan ha en tv på och den där lilla smidiga vita fjärrkontrollen. med dessa kan folk sedan via frontrow bläddra bland alla låtar och lägga till dom i itunes dj spellistan.

finns det något plugin eller liknande som gör detta?

om det inte finns något liknande så kanske någon har lust att fixa ihop ett sånt litet plugin? borde inte vara så svår eftersom det bara handlar om att kunna adda låtar via frontrow till itunes dj spellistan.

i princip skulle det enda som skulle behövas vara att man kunde köra remote app i frontrow. går det överhuvud taget att köra Remote App på en pc?

Senast redigerat 2009-05-16 02:47
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-05-16 22:51

Du vill alltså ha något liknande "On the go-playlist" som finns till iPodarna? Där kan man bläddra runt bland låtarna och sedan håller man in "ok"/"välj"-knappen (den i mitten) ett par sekunder så lägger sig låten automatiskt i en lista. Man kan lyssna på listan samtidigt som man bläddrar runt och väljer nya låtar.
Jag har inte hört om någon sådan, men det låter intressant!

nja alltså kolla på hur han använder iphonen
http://www.youtube.com/watch?v=75djL5tOXHU

jag skulle helt enkelt vilja köra Remote App i frontrow.

Senast redigerat 2009-05-17 06:03
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2009-06-05 20:29

Kolla på hur jag använder iPhone remote!
http://www.youtube.com/watch?v=Sge1U9fMAZ0

1
Bevaka tråden