Hej, Jag håller på att redigera filerna som är på ca 2-5 sek långa och har ändrat "speed" till 50% totalt på ca 50-60 stycken filer. de ca 30 första var det inga problem att flytta från timeline till browser som senare skulle exporteras till Compressor 3. men när jag skulle flytta de resten från timeline till browser så fick jag ett meddelande på varje fil:
"creating Master Clips" och sen när man kolla filerna i browser så är de inte markerad utan en hel film (orginal).

Tacksam få hjälp. ifall jag inte förklarat tydligt så säg gärna till.

/J