Streamfiles webbaserade lösning är det snabbaste sättet för vanliga Internetanvändare att skicka riktigt stora filer. Streamfiles lösning är streaming, som innebär att så fort man skickar en fil, så kan mottagaren samtidigt börja ladda ned den.

Överföringen sker i din webbläsare och det digitala innehållet skickas direkt till mottagaren, snabbt och säkert. Streamfiles lösning är streaming, som innebär att så fort man skickar en fil, så kan mottagaren samtidigt börja ladda ned den. Tekniken möjliggör tidsvinster på upp till 90 % jämfört med exempelvis FTP och e-post. Streamfile låter dig skicka filer på upp till 2Gb, ungefär 200 gånger mer jämfört med vanlig e-post.

Kimmo Gläborg grundaren av Streamfile säger - "Jag är stolt och glad en dag som denna. Vi har kämpat för att få fram en lösning som är säker, enkel och som dessutom kan hjälpa människor. Vi är övertygade om att tjänsten kommer att ändra förutsättningarna för hur människor skickar större filer på Internet."

Streamfiles filöverföringstjänst erbjuds i tre olika nivåer. En gratistjänst upp till 300 Mb, ett obegränsat 30 dagars konto för $4,95USD och ett 1-årsabonnemang för $39,95.

Kimmo är medlem här på 99mac och jag vet att det står Xserve i serverracket vilket gör det lite extra roligt.

Läs mer på:
http://www.streamfile.com/