iPhone OS 3.0 "disclaimern" vad betyder den egentligen?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2009-03-18 16:53

I ReadMe-filen till iPhone OS 3.0 står det följande:

"Updating devices to iPhone OS 3.0 beta software. By installing iPhone OS 3.0
beta software on your Authorized Test Devices, these Devices are permanently
“locked” into testing mode and cannot be restored to earlier versions of iPhone
OS."

Hur ska man tolka det här tror ni? Låter nästan som att man inte vill ladda ner det på den telefon man brukar använda dagligen.

Det betyder att du inte kan gå tillbaka till 2.2.1. Det har nämnts i en annan tråd här på forumet.

1
Bevaka tråden