• Medlem
  • Åmål
  • 2009-01-15 00:52

Hej, tänkte prova detta forum.
Köpte helt nyligen 2 st 1 GB RAM moduler och instalerade, mestadels för att få World of Warcrafts senaste expansion "Wrath of the Lich King" att flyta bättre om än fortfarande på lägsta grafikinställningarna för spelet...

På andra forum har jag kunnat läsa om Windows XP drivrutiner för denna GMA 950 som kunnat ställas om från 64 MB lånat RAM minne till uppåt 256 MB. Då jag letar efter liknande info om Macbook och OS X 10.4.11 så finns det ytterst lite info, om ens någon och då sägs det lite luddigt att OS X lånar mer minne om det behövs (läs: Dynamiskt?) för att köra 3D-intensiv programvara.

vad jag förstått är det inte Spel de syftar på specifikt där? Jag har letat och letat efter en manuell inställning som gör en högre mängd än 64 MB lånat RAM möjlig men utan resultat ännu. Finns det något motsvarande Windows Register som man kan peta i för att uppnå detta?

Tacksam för svar! (Annars returnerar jag den ouppackade RAM-lådan och monterar dessa i min HP laptop istället för i macbooken gör de ingen som helst skillnad ännu, annat än för att köra fler program samtidigt förståss men det har inte varit ett problem förut (Firefox startar snabbare dock)