Hårddisk som aldrig vilar i MacBook Pro 15" (unibody)

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej!

Jag inhandlade den nya Macbook pro 15" för en månad sedan. Ett av de bästa köp jag gjort i hela mitt liv. Men de senaste dagarna har jag börjat lägga märke till att hårddisken jobbar mer än vanligt, även när jag inte har igång några program. Det är ett mycket svagt, men ändå irriterande brus, och en liten konstant vibration, främst på den högra sidan. Låter nästan som en fläkt. Inga höga ljudvolymer alls, man måste ha det ganska tyst runt sig för att höra det. Men anledningen till att jag reagerar är att det inte fanns där när jag precis hade köpt den. Då var den knäpptyst.
Är detta naturligt när hårddisken börjar bli fylld med saker? Har hållt koll i aktivitetskontrollen, men kan inte se att hårdisken jobbar. Borde inte hårddisken vara helt stilla när datorn inte skriver till/från den? Någon som har liknande problem?

/brattgard

Flyttade tråden från "iBook, MacBook, MacBook Air" till "PowerBook, MacBook Pro".

/Mod

Helt normalt..Min låter oxå lite och det är hårdisken.. Det är omöjligt att ha en hårddisk som inte ,låter.Men när man har pungat ut så mkt stålar på en dator så förvätar man lite för mkt.Tänk hur många varv i sekunden den snurrar...Tänk inte så mkt på det och njut av din dator istället.....Jag har likadan och älskar den väldigt mkt... Tar hand om den och putsar den nästan varje dag----- Ciao

1
Bevaka tråden