CSS om vilken browser

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Är på jakt efter ett CSS-script ( heter det så ? ) som ska kunna visa ett meddelande till den som besöker webbsidan och ENBART använder Internet Explorer 6 eller tidigare och där han/hon då uppmanas att uppgradera till nyare version. Vill inte använda javascript efter som jag ogärna vill gå in i koden och ändra den... tycker att det blir för bökigt ifall andra lösningar finns. Har ni inga tips så får koden duga...

Jag utgick ifrån ett javascript som fick mig mer intreserad av CSS.. så har du tips om hur jag löser detta så blir det guldstjärna i boken. En halv guldstjärna till den som kan säga hur stor marknadsandel IE6 har.

Tryit Editor v1.4

Bakgrunden är att min sida renderas fel då man använder PC och Internet Explorer 6, allt ser OK ut med IE7 samt senaste Firefox och Safari... ( www.aspered.info ). Temat jag använder heter Cosmic... ja om nu någon undrar.

Mvh - Olle

Går inte att göra med enbart CSS.

OK, tack då ska jag genast hem och kolla om jag innifrån Rapidweaver kan lägga in javascriptet... synd... för övrigt såg jag att IE6 hade ca: 20% av marknaden för webbläsare under oktober månad.. så att 80% av användarna INTE kommer få problem minskar risken för att folk ska reta sig på att sidan ser knepig ut.

1
Bevaka tråden