Gratis ensemble från NI till alla Reaktor-ägare

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Native Instruments har släppt ett ljudpaket med ett antal Reaktorpatchar till Kore, och som godis ger de bort en av dem gratis till alla som äger Reaktor. Ensemblen heter Spiral och är en sequencer - den gör alltså inget ljud själv utan spottar bara ur sig MIDI.

Mer information och ljudexempel finns hos Native Instruments.

Definitivt något för den som tycker att vanliga sequencers är för linjära och fyrkantiga...

  • Medlem
  • Eskilstuna
  • 2008-10-03 08:20

Fan... reaktor var det länge sen man hörde nått om .... verkar asballt ju

Spiral = snurrmacher?

  • Medlem
  • Eskilstuna
  • 2008-10-03 08:29

datamaschiirtnmacher!!

Reaktor är fantastiskt. Lite rörigt ibland och äter upp all ens tid efterssom man lätt blir inspirerad och bygger iväg hejvilt men det är ju så det ska vara! Har en tendens att köra lite för många instanser som vsti i Live men nu är det ny maskin på g så jävlar vad det ska reaktormosas. Spiralen ska provas men jag är rädd att det blir som många av deras andra knas-sequencers - kul att leka med men ont om användbarhet.

Den är faktiskt jättekul! Lazyfish har gjort det igen.. det faktum att man kan ställa hur hårt den ska kvantisera mot t.ex. 16-delar gör att man kan få riktigt sköna och levande rytmer. Det är lätt att veva bort sig men är man lite försiktig och ser till att spara snapshots när det låter bra så kan den vara jäkligt användbar. Fick till rätt skönt minimaltechnogung med bara den och abletons metronom!

Bra att det går att sätta både skala och tonart enkelt.. klart användbar grej när man behöver lite liv och kontrollerad slump.

1
Bevaka tråden