Spårning av paket

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hallå

Beställde en imac som skeppades den 12:e, jag har ännu inte fått någon länk eller info där man kan spåra paketet. Leverans är satt till den 23 (vilket känns som en onödigt lång tid, av erfarenhet)

Så vilken budfirma använder sig apple av egentligen, hur ska man kunna spåra sitt paket?

Om du beställde via applestore ska du väl på ditt konto kunna se din beställningsstatus. Du ska dessutom ha fått ett mail innehållande ditt beställningsnummer, ett nummer som dessutom du fick när du la ordern.

Det stämmer, men det står bara att budfirmans information uppdateras inom kort. Och ingen övrig info om vilken budfirma det gäller

Ursprungligen av zingoalla:

Det stämmer, men det står bara att budfirmans information uppdateras inom kort.

Då är det nog tyvärr bara att vänta... Om beräknad leverans inte är förrän den 23:e, så har de ju gott om tid på sig att uppdatera informationen.

Ursprungligen av zingoalla:

Och ingen övrig info om vilken budfirma det gäller

De använder olika firmor. Det har varit TNT när jag har fått paket från Apple, men det varierar nog beroende på var i landet man bor.

Eller ring till AppleStore och fråga, så får du nog snabbare svar än här!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2008-09-22 00:43

Google lite. Det finns en site som spårar Apples paket innan de når fram till DHL, TNT eller var de nu använder. Grejerna brukar försvinna ett par dagar efter att de skeppats från Kina. Sedan dyker de upp i Holland.

Google är din vän.

1
Bevaka tråden