• Medlem
  • Kinda
  • 2008-08-26 19:25

Jag har en knapp som lossat lite. Det är clipset som håller fast den under knappen som gått sönder. Har inte lyckats få tag på rätt clips. Kallas Scissor Clip också.

I Sverige har jag fått nobben på alla ställen jag kollat. De har INGA reservdelar utan skall prompt byta hela tangentbordet. Man undrar vad det pysslar med. En tangent kan väl gå hur lätt som helst, borde hända hela tiden.

Fick tag på två clips på Ebay för 30kr med frakt men det visar sig att de är aningen för små för att passa. Olika modeller finns alltså.

Vet någon var man kan vända sig i Sverige. Vet någon vilka modeller som finns och vad de kallas. Typ Modell A, Modell B eller nåt. Så att man kan beställa och få rätt om man nu hittar nåt. Verkar som att alla USA annonser på Ebay har de som är lite för små tyvärr.

Jag har en Black MacBook -07 2,2 Ghz om det kan vara till nån hjälp. Har nu tagit bort knappen under "esc" så länge och använder det clipset till den bokstavs clips som gick sönder.

De jag fick hem från USA är av denna modell och de är alltså lite för smala över den del som skall träs på enkelfästet och lite för korta för att nå fram till dubbelfästet.
http://www.powerbookmedic.com/xcart1/images/D/d_495.gif

Hittade denna sida medan jag skriver och den jag vill ha är nog Type B som det verkar.
Resultat av Google:s bildsökning efter http://www.thebookyard.com/images/keycap_typeb.jpg

Tacksam för alla hjälp och tips.

niklas