• Medlem
  • Vellinge
  • 2008-08-22 19:21

Hej,

Osäker om var jag skulle placera denna tråden. Men jag testar här. Ber om ursäkt om den är felplacerad.

Öppnade en gammal PSD (rätt många timmars arbete) för att jag byggt upp mig en schysst grid jag ville köra vidare på i ett nytt projekt.

Tog bort allt i PSD:en förutom grid:en och sparade ner PSD:en på nytt ställe på hårddisken och började arbete med det nya projektet. När jag nu skulle in och kolla i den gamla PSD:en för att göra en ändring så upptäckte jag att jag (antagligen) kommit åt äpple+s i steget när jag rensade bort allting. Jag har alltså en tömd PSD som jag behöver få tillbaka innehållet i.

Är det möjligt?

Tidsperioden rör sig om från igår till idag.

Jepp, jag tar alltid backup på mina prylar (SVN och dockdrop) men har jobbat utan Internet de senaste dagarna så jag tog aldrig någon backup, så jag behöver ingen uppläxning i vikten av att ta backup, just nu iallafall.

/r Case closed. Det verkar som att jag inte alls sparade ut filen på ett nytt ställe utan jobbat med orginal-filen från första början och sparat över, och sen nån gång under dagen sparat ut som en ny fil. Eftersom jag aldrig stängt ner filen kunde jag gå tillbaka till när filen öppnades i History.

Tack för den hjälp jag vet att jag hade fått om jag inte löst det