99mac håller på att färdigställa vår nya marknadsplats fylld med annonser och auktioner ifrån både privatpersoner och företag. I samband med detta har vi skapat ett nytt forum kallat "auktioner" där vi samlar feedback och önskemål kring vår marknadsplats.

Just nu sitter ett gäng på 8 personer och redigerar texter och två andra skapar grafisk profil och ikoner.

Inför premiären kommer vi presentera "99mac:s auktionsskola" i flera delar där vi berättar mer om hur vår tjänst fungerar och hur du på bästa sätt ska kunna göra kap eller sälja alla gamla prylar.

Tack vare ett välutvecklat system kommer både privatpersoner och företag få stor nytta av vår marknadsplats - exempelvis kan man ladda upp ett par hundra artiklar på en gång för att köra en "garageutförsäljning" på internet. Perfekt för t ex återförsäljare eller prylsamlaren som vill bli av med ett överskott av produkter enkelt, smidigt och till marknadspriser.

Naturligtvis använder du samma login & lösenord på marknadsplatsen som på vanliga 99mac.com - en trygghet eftersom du snabbt kan bilda dig en uppfattning om den du köper produkter ifrån.

Första delen av vår auktionsskola kommer inom kort.