Mail/Adressbok Kan inte skicka GruppMail!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej.
Satt hela natten och försökte få iväg ett Gruppmail och det går bara inte.
Har flera grupper i adressboken varav den jag vill skicka till har 174 cards.

I adressboken väljer jag sänd mail to group. När jag skickar mailet så får jag
hela tiden medelande om att "server xx" kan inte användas alt vissa adresser
inte kan skickas till.

Det oroväckande som jag inte kan få bekräftat (ingen har ännu svarat på mailet)
är:
Det kan vara vissa adresser som inte längre gäller -men- det verkar som om
inga andra (med giltiga adresser) får mitt mail heller pga av att gruppen kanske
har ngra ogiltiga (gamla) adresser.

"Activity" visar bara ett randigt streck med ett rött "stopp tecken" när jag skickar.
Efter 10 - 30 sek får jag mitt felmeddelande om server och adress.

Jag kan skicka och ta emot mail annars, det är bara group mail som knasar.

Sitter hemma med comhem och kan skicka mail via utgående server comhem eller telia
(Båda funkar normalt)

Ville bara kolla om ngn vet ngt innan jag sätter mig i Comhem och eller Apple telefon support.

mvh
Lennart

Nepp.. chattade med MobileMe support (bra och hjälpsam) och vi kunde bara konstatera att skicka till fler än en adress fungerar helt enkelt inte längre för mig.
Hela Me historien är för mig fullständigt Kalle Anka.
Apple/Mac som hårdvara är kanon men "Web" delen hos Apple har helt kapsejslat
och liknar ingenting jag har varit med om förut, fullständigt kass....

mvh
Lennart

Om du har Comhem och kan skicka via deras utgående mailserver, varför gör du inte det?

Många internetleverantörer har även en spärr så att ett mail inte kan ha flera än 20, 50 eller något annat antal mottagare, för att förhindra att det skickas tusentals mail via virussmittade PC-burkar.

Hej Taz. Jag har tyvärr verkligen provat allt....inkl att använda comhem som utgående.....
Allt funkar som det ska -utom- att skicka ett mail till mer än en address.
Det kan, som du säger, vara så att det är en "mass" spärr av ngt slag hos comhem men det har fungerat förut utan problem.
Ska naturligtvis höra med comhem, men "allt" strul har börjat iom ME startade...

Tack
Lennart

1
Bevaka tråden