Extern skärm läser inte av min macbook?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej, jag har ett bekymmer med externa skärmar till min macbook.

När jag kopplar min macbook (via mini DVI-VGA) till en extern skärm, får jag upp skrivbordet på den externa skärmen när jag viker ihop datorn. So far so good. Problemet uppstår när jag arbetar genom den externa skären. När jag försätter datorn på viloläge - låter skärmsläckaren komma upp, eller stänger av datorn helt - kommer det (på den externa skärmen) upp en skylt med texten "Attention, check cable connection" . Texten på denna skylt varierar beroende på vilken skärm som jag har inkopplad, men budskapet är detsamma: kablarna är inte i, vilket de i själva verket är.

Mycket störigt, hos återförsljaren till skärmen kunde de inte hjälpa mig vilket betydde att jag fick pengarna tillbaka och i nuläget inte har någon extern skärm. Om någon kan hjälpa till hör av er.

MVH

  • Oregistrerad
  • 2008-07-08 11:05

Tjenare, när du sätter datorn i vila eller stänger av den så får inte skärmen någon signal och skärmen tror att den inte är inkopplad. Stäng av skärmen då den inte används eftersom datorn är avstängd eller i vila. /Peter

  • Medlem
  • International user
  • 2008-07-08 11:26

Precis som imported_Cumulus skriver så är det helt normalt. Att återförsäljaren inte visste det tyder på att han inte kan ett skvatt!

//Rob

Tusen tack! Synd att jag inte hade denna vetskap innan jag gick till återfärsäljaren. Nu får jag helt enkelt köpa en ny skärm med pengarna som jag fick tillbaka.

MVH

1
Bevaka tråden