Bootcamp partition borta?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2008-06-19 11:17

Ber om ursäkt om detta är fel forum, eller om det redan finns massa trådar om detta, jag har inte lyckats få det att fungera. Detta är mitt problem, jag vill köra Ubuntu med Bootcamp. (till en början ville jag faktiskt köra win xp men jag ändra mig) Försökte skapa en 30gb partition i Bootcap applikationen vilket gick fint, försökte installera XP från en orginal skiva, gick inge idare så i en månad så hade jag 30 gb hårdisk för windows som jag inte kunnde använda. Sen beslöt jag mig om att installera Ubuntu eftersom det är i ubuntu ja gjobbar och har nu vant mig vid det.

I vilket fall som helst, installationen går smärt fritt, råkade dock göra en miss att ta bort och om partionera det bootcamp partitonerar åt mig och därför vill inte Ubuntu boota, så jag startar ubuntu livecdn och tar bort dom partitionerna, men nu är dessa 30 gb borta och inget jag kan "återanvända" i ootcamp, då bootcamp inte vill kännas vid dessa 30 gb, finns det något workaround (vill inte köa massa dyr mjukvara elelr formatera) har hittat en lösning på ubuntu forumet, men verkar vara på tok för riskabelt. bootcamp måste ju kunna ta dessa 30gb o tilldela dom till bootcamp igen?

tack på förhand

/Erik

Kan du göra något med den delen av hårddisken i Skivverktyg? Då skulle du kunna försöka skapa en partition och formatera den till FAT32.

1
Bevaka tråden