Vem är Felix?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Precis som de flesta andra gjort så känns det som att det är dags att presentera sig själv. Jag heter Felix Thalén om ingen luskat ut det, 15 år är jag också. Jag har ett stort intresse av musik och data, har sökt och kommit in på musikestet i Karlstad. Jag har länge sneglat på Apples produkter, för något år sedan praktiserade jag på Karlstads nyöppnade Office-Store där jag i 2 veckor umgicks tillsammans med ett antal Apple datorer.

Jag har en liten ljusblå iPod shuffle på 1GB och har skrapat ihop pengar till en Macbook när nu nya versionen kommer. Jag äger en Hagström gitarr och en Höfner bas, jag är väldigt musikintresserad och spelar in Indie/Rock tillsammans med en klasskamrat. Datorintresserad också såklart, har haft tillgång till dator innan skolstarten och har idag en hel del kunskap om hur man pillrar och meckar i burken.

Tack för mig, tack för ett trevligt forum!

Hallå unge man och välkommen hit !
Kul att du är på väg mot din första Mac-dator. MacBook är liten och smidig nog att ta med sig på utflykter. Måste vara bra att lära sig mycket om datorer i så tidig ålder. Det finns oändligt mycket att lära har jag märkt här på 99.se.
En iPod Shuffle har jag också. Härligt att man kan fylla den med så mycket musik. Jag har den när jag inte kan somna och lyssnar på lugn/klassisk musik. Har du försökt hitta på egen musik ? Vad är egentligen indie-musik ? Har hört namnet men är osäker på vad det är.

Jag skriver egna låtar, spelar in dem med kompisen men saknar en ordentlig mikrofon (måste införskaffa). Indie står för indiependent och betyder att bandet är oberoende av skivbolaget och bestämmer fritt över sin egen musik och så. Saken är dock den att detta har utvecklats till en helt egen musikgenre och är ganska populär idag (Hör Mando Diao, Franz Ferdinand eller Arctic Monkeys).

*Musik som är indie men inte följer att vara oberoende från skivbolaget kallas alternative

Tack för visat intresse

KaRo: vill du bli mer förvirrad kring vad indie egentligen är kan du läsa den här tråden.

Felix: välkommen!

1
Bevaka tråden