Jag!

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Skövde
  • 2008-05-03 18:22

Well...Vad ska jag börja med?
Jag är en kille som fyller 15 den 7:e November,Går i skolan som alla andra ungdomar...Gillar allt från teknik till bilar!

Hur kom jag på 99Mac?

Det hela började med att jag jobbade som kolportör (sålde blaskan.Slutade denna veckan:D),Innan det viste jag knappt vad Apple var för nåt,Därifrån fick jag en iPod nano G2.Sökte runt på google och hamnade här.Var först bara på 99iPod men det hände inte så mycket där så jag checkade in 99Mac.Jag gillade forumet och blev medlem.Jag gillade iPoden och gillar den fortfarande väldigt mycket!Den används varje dag!
Nu på onsdag eller kanske torsdag så beställer jag en ipod nano!:D Syrran får den jag har nu.

Jag och Mac.

Jag lärde känna Mac och jag blev verkligen imponerad,jag ville ha en själv!
Allt siktade på iMacen,det var den jag gillade mest.Eftersom jag inte hade pengar så det räckte så bestämde jag mig för att vänta på nästa revision av iMacen,då hade jag pengar också;) Det blev en lång väntan...
Äntligen har den kommit nu och jag beställde en igår,Jag kan inte beskriva hur glad jag är

På fritiden.

Då är jag antingen vid datan eller så är jag ute,då fiskar jag,cyklar,eller gör nåt annat kommer inte på nu:p

Välkommen!

Välkommen!
Hoppas du blir nöjd med din iMac
Du tycks vara en riktigt hygglig bror - ge syrran den gamla ipoden. Vem vet, snart kommer hon kanske att kasta lystra blickar på iMacen och undra när du ska byta!

  • Medlem
  • Skövde
  • 2008-05-03 20:45
Ursprungligen av macwitty:

Välkommen!
Hoppas du blir nöjd med din iMac
Du tycks vara en riktigt hygglig bror - ge syrran den gamla ipoden. Vem vet, snart kommer hon kanske att kasta lystra blickar på iMacen och undra när du ska byta!

That Aint Gonna' Happen'!;)

Välkommen hit. Måste säga att du och jag kom i kontakt med macen på ett väldigt snarlikt sätt och i samma ålder. Läs mycket här och ställ frågor så kommer du att lära dig mycket.

Kul med yngre förmågor som uppskattar funktionaliteten hos Mac OS

(Men vad skriver jag? Låter som en gammal gubbe!)

Välkommen hit !
Gissar att du är den yngsta medlemmen så du har många roliga år framför dig att bli en riktig Apple-man ! Förstår att du ser fram emot när din Mac kommer. IPod nano har jag också. Tycker den är så fin eftersom man kan se filmer på den också (jag har köpt kortfilmer genom iTunes).

1
Bevaka tråden