"Accounts" i system preferences är plötsligt tom på info.

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Se bifogade bild.
Vad gör man åt detta när man redan testat cronskripter, behörigheter osv?

Har du testat och starta om datorn?

  • Medlem
  • International user
  • 2008-04-30 23:16

Ja, hjälper inte...

  • Medlem
  • International user
  • 2008-04-30 23:54

det var snabbt jobbat

Ursprungligen av ufred:

det var snabbt jobbat

Heh... sorry. Jag svarade på Mikaels E:s inlägg om omstart.
Läser just nu igenom tråden du hänvisade till och försöker se om några av förslagen där kan vara användbara....
Den har i alla fall gett några uppslag. Hade tills igår dator i ett LAN med en annan user i samma LAN. Men har nu flyttat datorn till annan lokal, ingen LAN alls osv men tog inte bort den andra usern innan flytten. Så det verkar ha med det kontot plötsliga bortovaro att göra...

Nu har jag testat allt (tror jag) i tråden på appleforums utan framgång.

1. Tagit bort överflödig användare via NetInfo
2. Slängt användarens fysiska mapp
3. Slängt preference filer (4 st)
4. Starta om, loggat ut/in, kört cronskripter, tömt chacher, kört permissions.....

Den där "överflödiga" användaren. Vad var det för konstigt med den?

Startade du om NetInfo? "Restart All NetInfo Domains on Local Host"-heter det tydligen på engelska. Jag har inte NetInfo så jag kan inte kolla hos mig.

Annars kan du testa att logga in som Root för att se att det inte är någon underligt behörighetsproblem.

1
Bevaka tråden