Hårdvarufel, MacBook Pro!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tjena!

Har under en längre tid upplevt min MacBook Pro som något ostabil, den har hängt sig, inte vaknat ur vila (skärmen har vart död) och ibland har den vaknat ur vila, men då har inte tangentbord och/eller trackpad fungerat..

Hur som helst, den här datorn har utöver de problemen varit min absolut bästa dator genom alla tider, jag har haft svårt att medge dessa problem utan har tänkt att "Det är ju trots allt en dator, och de hänger sig ju ibland trots allt".
Men jag ringde Macoteket för 1,5 veckor sen, och blev rekommenderad att köra Apple Hardware Test, så idag drog jag igång det.

Mycket riktigt, någonting är helt på tok.

Fick upp detta rakt i nyllet: "Apple Hardware Test har upptäckt ett fel: 4SNS/1/40000001:VPOR"
Någon som vet hur jag kan tolka denna kod?

Tack på förhand,

/Richard

  • Medlem
  • International user
  • 2008-03-13 12:25

lämna in den bara.

Jo jag förstår att du säger det..

Problemet är bara att jag inte har någon annan andvändbar dator hos pappa, så det är inte helt enkelt. Dessutom pratade jag med Macoteket, och om de inte hittar något fel tvingas jag betala minst 500:- för att de undersöker den. Körde Apple hardware test säkert fem gånger till, då hittade den inga fel över huvud taget.

Så detta är ju lite jobbigt, om LanMaster sedan inte upptäcker något av felen och Apple Hardware Test inte visar något felmeddelande åker jag på att pröjsa 500:-.
Egentligen är det ju självklart, något är ju fel.

  • Medlem
  • International user
  • 2008-03-15 00:21

Du kan ju då vänta tills garantin e ute o betala hela reparayionen

Men ring Apple och berätta om felmeddelandet du fått annars,

1
Bevaka tråden