Bli fulast i Stockholm på två minuter!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2008-02-12 10:53

Macoteket och dess butik M.store i SOUK-gallerian i Stockholm arrangerar en kul och lite annorlunda tävling som fått namnet "Bli fulast i Stockholm på två minuter".

Tävlingen går ut på att man på sagda tid får bekanta sig med en Apple iMac och programmet PhotoBooth. För de som inte känner till PhotoBooth, är det ett program som man med hjälp av en webbkamera tar förvrängda och roliga bilder av sig själv med. Ungefär som i Skrattkammaren på Gröna Lund - fast bättre.

Idag när utseende och skönhet står i fokus är detta ett tillfälle där man kan få se sig själv med helt andra ögon. Under en kort stund får man skratta hysteriskt åt sig själv och detta mitt på modets och skönhetens aveny, Drottninggatan i Stockholm.

Tävlingen pågår från och med fredagen den 15 februari till och med söndagen den 24 februari. Precis innanför SOUK-gallerians entré står under den perioden ett gäng Apple iMac uppställda och ett antal fotovärdar finns på plats för att hjälpa till. Priset för bästa (eller fulast) bild är en Apple MacBook, värd 9994:-. Vinnaren utses av Macoteket/M.store.

Så välkomna till SOUK Drottninggatan 53 i Stockholm någon gång 15-24 februari. Det är inte bara ohyggligt roligt - du kan vinna en bärbar dator också.

http://www.macoteket.se

-- Ett tips från http://www.99.se/tipsa/ --

synd man bor i malmö bara

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2008-02-12 19:02

Jag vet inte riktigt om jag kommer att delta.. att vinna en MacBook med ett "fult" foto tycker jag är lite konstigt.

Ge burken direkt till Kristina Lugn och slipp The Fuzz

1
Bevaka tråden