Macbook uppdatering?

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Enligt http://buyersguide.macrumors.com/ ´s "average update" är det dags för MB uppdatering om cirka 100 dagar. Har funderingar på inköp i USA/Kanada senare här i vår, men vet inte om man skall vänta ett par månader. Vet inte riktigt vad Apple eventuellt kan tänkas uppdatera i "nya" MB´n. Vad tror ni, kan Apple tänkas att trycka in några MBA funktioner i MB´n som ex vassare trackpad-funktioner?

Tippar att vi får se ett aluminium chassi i stil med iMac. Och multi touch är också givet, samt antagligen Penryn. Men hundra dagar är en evighet i denna bransch.

Penryn?

Ursprungligen av Fille_jr:

Penryn?

http://www.datormagazin.se/nyheter/article149476.ece

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2008-01-31 22:28

Nja, knappast i MacBook. Det ska ju trots allt vara skillnad på konsumentdatorer och proffsdatorer, och Apple lär se till att det blir så.

Ursprungligen av boris91:

Nja, knappast i MacBook. Det ska ju trots allt vara skillnad på konsumentdatorer och proffsdatorer, och Apple lär se till att det blir så.

Avsaknad av riktig grafik och den lilla skruttiga skärmen (TN panel) gör att proffs väljer bort modellen. Vit plast är i vilket fall inget som Apple vill förknippas med längre. Vitt är reserverat för strömadaptrar, Airports, sladdar, och sådant jox.

Ursprungligen av whoami:

Avsaknad av riktig grafik och den lilla skruttiga skärmen (TN panel) gör att proffs väljer bort modellen.

[ironi]Nähä? Är du säker? Du tror inte det kan vara så att Macbook pro är byggd för proffsen[/ironi]

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2008-02-04 09:29

Tror ni att vi får se LED till nästa uppdatering?

EDIT: Hade för mig att även MBP utrustas med en TN-panel.

Senast redigerat 2008-02-04 11:47
1
Bevaka tråden