• Medlem
  • 2008-01-17 12:13

Nu har jag köpt mig en D-link DNS - 313 som jag tänkte använda som lagring av min musik.

Min tanke var när jag köpte produkten att jag skulle ha all min Itunes musik på DNS-313, men fungerar inte så bra som jag tänkt mig.
1 Det står att produkten har en Itunes server? Kan man bara placera en Itunes mapp på servern/hårddisken eller är det några speciella inställningar för detta ska fungera till 100%?
Jag placera hela mitt Itunes bibliotek på DNS - 313 och det fungera bra när jag starta Itunes och länka det till DNS-313. Jag kan se hela mitt bibliotek och spela musik via datorn så fort DNS – 313 är påslagen (den externa trådlösa hårddisken).

Nu till problemet, att synca min ipod mott biblioteket gick inte så bra. Efter några minuter/ syncning får Itunes ett fel meddelande.
Någon som har fått det att fungera med Itunes-Ipod- och DNS 313 till 100% (eller liknade produkt) och som har några tips? Har ni använt Mac eller PC när ni fick det att fungera.

Mitt Itunes bibliotek börjar bli för stort för att ha på min hårddisk på min dator, så vad gör jag (trodde jag hade den perfekta lösningen?)

Tack för hjälpen / Martin