Köp DVD - ladda ner filmen via iTunes

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Fox och Apple har kommit överens om att börja inkludera en extra DVD-skiva en del av de DVD-filmer som Fox säljer, och dom börjar med "Family Guy: Blue Harvest" som nu går att köpa i amerikanska butiker. Man kan alltså stoppa i en skiva som iTunes känner igen och därefter ladda ner en kopia av filmen direkt till iTunes. Filmens upplösning är i 640x480 (högsta upplösning), och kan endast laddas ner en gång.

Det är fortfarande oklart om det går att köpa dessa skivor i Sverige och ladda ner via iTunes, men jag har kontaktat Discshop som har lovat att återkomma och meddela om dessa DVD-filmer kommer gå att köpa i Sverige.

Fox Digital Copy:
http://www.foxdigitalcopy.com/

Pressrelease:
http://www.apple.com/pr/library/2008/01/15fox.html

En artikel om hur det funkar:
http://appletvsource.com/content/view/500/45

Senast redigerat 2008-01-21 15:41

Tjohoo, hoppas det är sant

Men som vanligt så får väl vi i Sverige inte vara med, för det är reg1 på dvd:n och iTunes kommer säkert hindra det i vanlig ordning.

Alla skydd som finns uppmuntrar att man piratkopierar, för att kunna se sitt inköpta material som man vill. Hinder hindrar endast ärliga människor!

Hoppas de slutar med detta larv med regionstjafs nu, men blu-ray som ligger i framkant av racet innehåller just begränsande saker.

Tjo, jon

Ja, ryktet stämde ju, men det skulle vara intressant att se om vi i Sverige får ta det av detta. Med tanke på att nya iTunes stödjer både undertexter och flera språk i en fil så är det inte helt omöjligt.

Något som har köpt den nya DVD:n Family Guy - Blue Harvest som ska innehålla säkerhetskopian?

En artikel om hur det funkar, ska försöka få tag på filmen själv:
http://appletvsource.com/content/view/500/45

Kanske har jag inte fattat artikeln helt...men det finns väl snabbare och billigare sätt att ladda ned filmer från iTunes ?

http://www.99.se/filmer-p-ipod-iphone/241821-riktiga-filmer-p-ipod-touch.html

1
Bevaka tråden