Adobe bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium i Stockholm riktat till dig som jobbar med morgondagens webbsajter.

Med hjälp av fyra amerikanska experter på XHTML, CSS, AJAX, Flash, Flex, Actionscript, AIR, onlinevideo med mera, arrangerar Adobe Systems ett antal seminarier för dig som arbetar professionellt med webbdesign och webbutveckling.

Adobe har satt ihop det hittills mest ambitiösa seminarieprogrammet inom webbdesign och webbutveckling med ett förmiddagsseminarium som tar avstamp i Adobe Creative Suite 3 Master Collection, och ett eftermiddagsseminarium som går på djupet med design och utveckling av Rich Internet Applications.

På förmiddagsseminariet fokuserar Greg Rewis (Group Manager, Creative Solutions Evangelism), Stephanie Sullivan (Founder/Principal, W3Conversions) och Jason Levine (Sr. Worldwide Product Evangelist för Adobe Dynamic Media) på funktioner och integrerade arbetsprocesser som särskilt hör samman med webb- och online-publicering, bland annat asset management, website prototyping, standardisering med hjälp av CSS, Spry till AJAX, onlinevideo och Flash.

På eftermiddagen visar och berättar Greg Rewis och Mike Downey (Group Manager för Platform Evangelism-teamet) hur spektakulära webbupplevelser kan utvecklas med helt nya teknologier med hjälp av bland annat HTML, Actionscript, AJAX, Flash, Flex och AIR.

Seminarerna äger rum i Stockholm den 23 januari och man kan anmäla sig till ett eller bägge seminarierna direkt på http://www.adobe.se/events

99.se kommer finnas på plats med kamera och ta lite bilder!