Jag har just installerat leopard på min mac. Tidigare har jag haft en Sony telefon som ej gick att synka med Ical, därför har jag inte använt Ical på en tid. Nu har jag skaffat en Iphone och vill då synka Ical mellan dessa.

Jag exporterade därför en .ics fil från min SonyE (via bluetooth) till macen. Sedan importerade jag den till Ical och, presto, alla entries kom med. MEn när jag synkar den med Iphone kommer inget med (bara det som fanns i kalendern innan).

Efter att ha testat kommer jag fram till följande: Den information som jag lägger till via import "fastnar" så att säge inte i Ical. Så fort jag stänger ner Ical och startar igen är den försvunnen, säkerhetskopierar jag den kommer det inte med, exportera jag den kommer det inte med. Det är till och med så att om jag skriver in nya poster "ovanpå" den impoorterade filen (alltså närj jag har importerat den) så kommer inte heller dessa att vara kvar efter avslut.

Det är som om de poster jag importerar hamnar som ovanpå en "osynlig film" på kalendern som tas bort så fort jag stänger ner den.

Har någon nån lösning eller tips?

Tack på förhand / John