Skräppostsortering i Leopard Mail

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej!

Jag har i Tiger löst min skräppostsortering genom att all e-post som inte kommer från godkända avsändare som antingen finns i adressboken, eller i listan "Tidigare mottagare" hamnar i skräpposten. Drar man sedan tillbaka ett mail från skräpposten till in-korgen läggs avsändaren automatiskt till i listan "Tidigare mottagare" och i framtiden sorteras alla mail från honom eller henne som vanliga, godkända mail. Det här har fungerat jättebra. Tills Leopard kom.

Nu mera läggs inte avsändaren till i listan över "Tidigare mottagare", utan det sker bara när man skickar mail till honom eller henne, vilket man kanske inte gör till alla. Resultatet är att massor av mail som är välkomna hamnar i skräpposten. Finns det inget sätt att få mail i Leopard att bete sig som det ska, dvs som i Tiger?

Jens

  • Medlem
  • Sjöbo
  • 2007-11-13 17:25

Du kan specificera i inställningen regler för vart mail ska hamna. Jag tycker också att Mail fungerar lite annorlunda men eftersom jag lagt upp en massa olika brevlådor osh använder mig av regler för dem fungerar det bra. Får inte många brev i inkorgen dock.

1
Bevaka tråden