Ingen bild på filmer i frontrow

Tråden skapades och har fått 8 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Varberg
  • 2007-10-28 09:48

Sedan jag installerade leopard får jag ingen bild när jag kör filmer i frontrow via tv, utan tv fungerar det fin fint.
Menyer, bilder och ljudet från filmerna fungerar även med tv, men just ingen bild till filmerna.

Vad är de för fel, eller bara någon inställning?
är de någon mer som fått samma fel?:tveksam:

  • Medlem
  • Kalmar
  • 2007-10-31 12:52
Ursprungligen av krester:

Sedan jag installerade leopard får jag ingen bild när jag kör filmer i frontrow via tv, utan tv fungerar det fin fint.
Menyer, bilder och ljudet från filmerna fungerar även med tv, men just ingen bild till filmerna.

Vad är de för fel, eller bara någon inställning?
är de någon mer som fått samma fel?:tveksam:

Det undrar jag med...

Kolla in IDGs test; http://www.idg.se/2.1085/1.128744

"Svart i rutan. På forumen diskuteras det nu om Apple tagit bort videostödet när Front Row är kopplat till en extern skärm - för att kunna sälja fler Apple-TV:s "

  • Medlem
  • Varberg
  • 2007-10-31 13:25

I kommentarerna till artikeln säger en person vid namn yetpack säger att det går

"...senast igår kollade jag på en .avi-film på en extern TV-skärm med Front Row."
"...och jag har Quick Time Pro så det kan ju vara därför som jag kan se film på extern skärm. men jag vet inte, det funkar fint hos mig och min Samsung LCD-TV iallafall!"

är det någon annan med quicktime pro som lyckats?

  • Medlem
  • Kungälv
  • 2007-10-31 14:15

Frontrow svart bild

Hej
Jag har sett ett par filmer på frontrow i leopard, och jag har inte Quicktime Pro.

Men när jag såg en film med undertexter så startade filmen fint, och precis när texten skall visas så blir skärmen svart...

Jag kör perian 1.0

Hoppas någon kommer på något sätt att få det att fungera, kanske Perian kommer med en uppdatering så att det fungerar..

Ursprungligen av peter76:

Hej
Jag har sett ett par filmer på frontrow i leopard, och jag har inte Quicktime Pro.

Men när jag såg en film med undertexter så startade filmen fint, och precis när texten skall visas så blir skärmen svart...

Jag kör perian 1.0

Hoppas någon kommer på något sätt att få det att fungera, kanske Perian kommer med en uppdatering så att det fungerar..

Jag har exakt samma problem i Front Row. Jag kör Leopard och jag har Perian 1.1

Finns det någon som har lyckats lösa detta dryga problem?

Jag testkollade på min Casino Royal dvd i nya frontrow, uppkopplad till min Sony LCD. Det fungerade utmärkt! Både via dvdn och när jag la video.ts filerna i en mapp.

Det enda jag ändrat är "skärmsläckare: av" i frontrow.

Kollat på film i fron row (leopard) kopplad till min tv funkar fint nu
men hade oxå problem först men sen helt plöttsligt funkade det
vet inte varför, men jag klagar inte.

  • Medlem
  • Boden
  • 2007-11-02 18:08

Välj tvn som huvudskärm (inte skärm spegling) så funkar det. Det negativa är att när man kopplar in skärmen igen (om man växlar mellan skärm och tv) så hamnar alla fönster man hade öppna på macbookens skärm. Men det får man väl leva med.

  • Medlem
  • Lund
  • 2007-11-02 19:47

har samma problem svart vid trailers filmer etc.. inkopplad till tv men funkar fint utan.. säkert bara en bugg.. för gamla stenålders TV

1
Bevaka tråden