Originaliconer borta

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Satt med Candybar idag och konfade och efter ett tag började det strula. Försökte restora alla men det verkar som att mina original är borta. Skulle någon bara kunna skicka sina iconer till mig?

Vad då , funkade det inte att ta "Restore Icons" Inne i Candybar?

Om så är fallet, så har jag nu Googlat lite och hittat denna sida
http://www.osx-e.com/downloads/icons/tiger_pngs.html
Hoppas det är till någon hjälp.

Annars
http://www.iheartny.com/howto_03.html
finns en bit ner till höger finns "restore kit":

Use this Icon Kit and the tutorials above to restore all your OS X icons to their default state. Kit contains 131 common OS X icons that may be used for restoration purposes only.

Jag testade att installera candybar idag, och ändrade en massa ikoner. tröttnade och restorade, det funkade dock efter lite strul att få tillbaks alla ikoner.

min första fråga är: har du gått in i alla de olika kategorierna i candybar och klickat på restore. man måste nämligen klicka på restore för varje kategori...

För de eventuella ändringar i docken så startade jag om datorn efteråt. de nya ikonerna var fortfarande kvar. men när jag högerklickade på dem och valde "visa i finder" så kom orginalikoner tillbaks.

pröva om det funkar!

/D

Jag har försökt att restora men det strular som tusan. Har dock gett upp hela det projektet då macen blivit mediastation. men tack ändå

1
Bevaka tråden